Hidro-Elem Kft.
4002 Debrecen, Fuvola u. 4. /A Nyugati Ipari park területén/ 

Telefon: +36 (... megnézem
Mutassa térképen!

Bemutatkozás

LÁTOGATÁSA MEGTISZTELŐ SZÁMUNKRA!

Cégtörténet

Cégünk 1995-ben alakult 100% magyar tulajdon, a német Voswinkel GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására, hidraulika és ipari tömlő gyártásra. A gyártási profiljában vezető német cég kiváló minőségű hidraulika tömlő csatlakozóit, és hidraulika gyorscsatlakozóit forgalmazzuk.

 

Hidro-Elem Kft

A HIDRO-ELEM Kft a hidraulika rendszerek építésében, javításában, karbantartásában nagy tapasztalattal rendelkező gárda  alkotja.
Termékeinket és szolgáltatásainkat a hidraulika széles típus és méret választékában kínáljuk.

 

Minőség – megbízhatóság

Megbízhatóságunkat a hidraulikában az elvégzett munkáink és referenciáink igazolják.
Minőségünket a hidraulika területén nemcsak a beszállítóink által forgalmazott hidraulika alkatrészek beépítése biztosítja, hanem cégünk által működtetett  ISO 9001: 2015. minőségbiztosítási rendszer segíti.

Az eltelt közel 25é vben cégünk folyamatos fejlődésének és bővülő márkakereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetően bővíteni tudtuk kínálatunkat, így ma már a hidraulika teljes palettáján tudunk megoldást kínálni Tisztelt Partnereinknek.

2018-ban bővítettük debreceni telephelyünket egy 600 m2-es hidraulika összeszerelő csarnokkal, hogy a már meglévő és leendő partnereinket minél  hatékonyabban és gyorsabban tudjuk kiszolgálni.

 

Hidraulika termékeinkkel és szolgáltatásainkkal részletesen megismerkedhetnek honlapunkon, reméljük segítségükre tudunk lenni és hamarosan Partnereink között üdvözölhetjük Önöket!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu