Hidro-Elem Kft.
Hidro-Elem Kft.

« Vissza

Voswinkel
hidraulika présszerelvények

Voswinkel hidraulika présszerelvények Voswinkel hidraulika présszerelvények

MULTIVOS™ - két rendszer egyben

A hidraulikatömlők konfekcionálásához magasnyomású présszerelvények gyártásánál számunkra alapkövetelmény a 100%-os biztonság és az abszolút megbízhatóság. Az EN ISO 9001 szerinti, valamint a Germanischer Lloyd általi tanúsítványok magától értetődőek számunkra, és legalább ilyen fontos a legújabb műszaki színvonal biztosítása is.

Csak az állandó piacfigyelés, a vevőkkel folytatott folyamatos párbeszéd, valamint a mechanizmusok kritikus szemléletének segítségével tudunk olyan gyakorlatra szabott terméket kínálni, amelyek mindig újdonságot jelentenek.

Ezeknek a megfontolásoknak az egyik eredménye a MULTIVOS™ - egy olyan magasnyomású szerelvénysorozat, amely lehetővé teszi a vevők számára, hogy két tömlőtípust (R15 és 4SH) egy szerelvénnyel rendelhessenek.

Az azonos alkatrész alkalmazásának köszönhetően raktározási költséget lehet megtakarítani, a gazdaságosság növelhető, kevesebb tőkét kell lekötni, a likviditás fokozható.

ECOVOS™ - a kevesebb a több

Újabb mérföldkőhöz érkezett a tömlők konfekcionálása az ECOVOS™ présszerelvény rendszerrel, ami logikus továbbfejlesztése és kiegészítése a MULTIVOS™ rendszernek.

ECOVOS™ azt jelenti, hogy egyfajta csőcsatlakozó háromféle szorítógyűrűvel szerelhető, amivel lehetővé válik a számos tömlőtípus konfekcionálása. Ezzel vége a végtelen terméksokféleségnek.

Az ebből adódó azonos termékalkalmazás a csatlakozófajtákat 45%-kal csökkenti. Ez úttörőnek számít a raktározási költségmegtakarítás, gazdaságosság, tőkelekötés és likviditás tekintetében.

A présszerelvények teljes kínálatát raktárról tudjuk biztosítani.


Pdf letöltése
Töltse le a Voswinkel hivatalos présszerelvény katalógusát!

« Vissza

Elérhetőség

DEBRECEN

Nyugati Ipari Park
4002 Debrecen
Balmazújvárosi út 10.
M35 hortobágyi lehajtó
Telefon/Fax: +36 (52) 322-588
E-mail:


NÁDUDVAR

4181 Nádudvar,
Bem József u. 10.
Telefon: +36 (54) 480-590
Fax: +36 (54) 527-026
E-mail:
© 2009 - 2019 Hidro-Elem Kft. - Minden jog fenntartva Főoldal | Termékeink | Szolgáltatásaink | Elérhetőség WebDeb - ahol a weblapok születnek