Hidro-Elem Kft.
Hidro-Elem Kft.

« Vissza

Parker szivattyúk, hidromotorok
szivattyúk, hidromotorok

A Parker a világon vezető a hidraulika szivattyú és motor technológiában. Rendkívül széles választék jellemzi a szivattyúk típusait illetően, amelyek megfelelnek a SAE, NAS és DIN szabványoknak.

Ezeket a legújabb fejlesztésű szivattyúkat és hidromotorokat kínáljuk ügyfeleinknek rövid szállítási határidővel, valamint vállajuk nem Parker típusú szivattyúk és motorok beazonosítását és kiváltását.

A Parkerhez tartozik immár a DENISON Hidraulics is. A DENISON rendkívül megbízható lapátos és más szivattyúiról, szervo- és arányos rendszeréről ismert a felhasználók körében. Ezekre a szivattyúkra igen nagy az érdeklődés, mivel rendkívül széles körben alkalmazhatók a hidraulikus rendszerek területén.

Parker szivattyúk, hidromotorok Parker szivattyúk, hidromotorok Parker szivattyúk, hidromotorok Parker szivattyúk, hidromotorok


Pdf letöltése
Töltse le a leginkább széles körben alkalmazott Parker szivattyúk és motorok katalógusát


A rendkívül széles termékválaszték miatt nem áll módunkban minden gyártmányt szerepeltetni, ezért kérjük, ha kérdései merülnének fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el a www.parker.com weboldalra.

« Vissza

Elérhetőség

DEBRECEN

Nyugati Ipari Park
4002 Debrecen
Balmazújvárosi út 10.
M35 hortobágyi lehajtó
Telefon/Fax: +36 (52) 322-588
E-mail:


NÁDUDVAR

4181 Nádudvar,
Bem József u. 10.
Telefon: +36 (54) 480-590
Fax: +36 (54) 527-026
E-mail:
© 2009 - 2019 Hidro-Elem Kft. - Minden jog fenntartva Főoldal | Termékeink | Szolgáltatásaink | Elérhetőség WebDeb - ahol a weblapok születnek