Hidro-Elem Kft.
Hidro-Elem Kft.

Mobil hidraulika szerviz a nap 24 órájában

- A folyamatos üzem biztosítására, az állásidők minimálisra csökkentésére kínál megoldást a Hidro-Elem Kft mobil hidraulika szerviz autójával az év 365 napján, bárhol legyen is a meghibásodott gép berendezés.

A szerviz autónk EURO 5-ös motorral van szerelve, minden környezetvédelmi előírásnak megfelel ez azt jelenti hogy autónk bármikor közlekedhet annak ellenére is ha a túl nagy finompor terhelésnél már más járművek nem. Így minden körülmények között gyorsan a helyszínre tudunk érni.

Mobil hidraulika szerviz alkalmazási területei:

  • - Helyszíni tömlőgyártás
  • - Új vagy felújítandó hidraulikavezeték építés (acélcsövek,hidraulikatömlők)
  • - Hidraulikus rendszerek diagnosztikája, javítása

A mobil hidraulika szerviz egy mozgó műhelyként, gyors segítséget nyújt a helyszínen a hiba elhárításában.

Gyakorlott szerviz technikusok a szervizautón

Kollégáink rendelkeznek azzal a tudással, tapasztalattal és felszereléssel hogy a felmerült hibákat javítani tudják. A mozgó műhely saját áramellátással működik (présgép, daraboló, hántoló stb) egy-egy hibás hidraulikatömlő gyorsan kicserélhető.

A le és felszereléshez szükséges szerszámok, és a tömlők készítéséhez szükséges anyagok eszközök rendelkezésre állnak szervizautónkban.

Ha önnek gyorsan és helyben kell javítani, hogy minél kevesebb legyen az állásidő akkor hívja szervizautónkat, ami szükség esetén azonnal kéznél van.

06 30 9 580 911Contact

DEBRECEN

Nyugati Ipari Park
4002 Debrecen
Balmazújvárosi út 10.
M35 hortobágyi lehajtó
Telephone/Fax: +36 (52) 322-588
E-mail:


NÁDUDVAR

4181 Nádudvar,
Bem József u. 10.
Telephone: +36 (54) 480-590
Fax: +36 (54) 527-026
E-mail:
© 2009 - 2019 Hidro-Elem Kft. - All rights reserved Mainpage | Products | Services | Contact WebDeb - ahol a weblapok születnek